Thursday, January 17, 2008

üks tore päev



katsile läheb peale igasugune innovaatne kunst(enamasti ikka hää) ning seega ei saanud ta rõõmusõnumeid edastamata jätta:
1)kaarsilla juures on kumminukud voodi peal amelemas. selle suvise suguakti järelkajaks võinii.
2) vana turuhoone kõrval seisab rohelise linaga kaetud siga, mis peaks kindlasti kella 12ks linast vabastatud olema.

ja lõpuks sõnumeid eksamirindelt:
loodan väga, et see oli originaalsus ja mitte lapsus, mida ma semiootika eksamil kirjutasin. mõned kirjutasid eriti kaua. mida? noral läks minust mõned sajandid kauem aega ja ta kirjutas sama küsimuse vastuseks hoopiski midagi muud. okou. tahan juba tulemusi teadaaa!!!

poes nägin volkonskit. nägi välja nagu volkonski ikka. mõned inimesed ei muutu ühegi aastakümnega.

peale poeskäiku nägime lõpuks ära sea. sinna peale seksima ronida on palju raskem ja ohtlikum. peaks olema osavõtlikum kodumaa uudiste valdkonnas ja lugema, mis üllal eesmärgil ta sinna püstitatud sai. eestlaste sealihakultuur? noh, ma ei tohiks siin sõna võtta, kui ma midagi ei tea. aga siiski.
kummi-kunstiteost kella 14-ks enam kaarsilla lähistel ei eksisteerinud. pärast uudistest nägin, et selle eemaldamisega olid lausa mitmed linna kaitsejõud seotud. muhe.

katsi-paavli juurde jõudes märkasime, et baleriin on tagasi. sellest andis märku plastmassist kummut esikus ja igale poole vedelema jäetud asjad. ma läksin hulluks ja vaatasin startreck'i. kui paavel koju jõudis, oli ta sitaks kuri. pole teda kunagi nii vihasena näinud. põhjuseks siis pisike segadus korteris. ja tühi kõht.kõlasid igasugused möirged ja pahameelsuse avaldused. lõpuks ta rahunes, kui sai näidata oma tänase päeva loengu materjale: pilte rindade operatsioonidelt. naiste rindade. põnev.
baleriini fotokat näppides selgus, et tüüp pole ikka õige hetero.

hetkel joon sellist teed, millest ka pilt paremal nurgas. tundub nagu akvarellide segamisvesi (elektrisinine!!!), aga ei ole. hoopis talvehärmatise vms rohutee on. aga selle komponendid hakkasid mind huvitama alles pärast pakendi sildi ära viskamist. mis need sinised õied on? on nad ikka õied? või krepppaberi tükid? aidake!

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...