Sunday, January 27, 2008

väss ja kass - viikend

hajameelsuse tipp: sai paremas käes, suhu hakkasin toppima vasakut kätt.
nii mõjub mulle magamatus. paraku. kuid need magamata ööd olid seda väärt.
reedel genialistides natuke indimussi (andurfrausmarabilia)pluss hilisem annelinn, laupäeval (minusõnaotseses mõttes)ilusat riimi ja biidikäsitsust kuuluude esikalt pluss koguperekomöödia "katsi oodates" peaosades mina ja toms ning lõpuks ettearvamatu magamajäämine. ahaa vahepeal avastasime k'ga pealinnas tuumareaktoreid või mingeid kahtlasi mahuteid ja keelualasid ka. hajameelsusest veel nii palju,et reedel ajasin pimeduse ja ukse segamini. mõtlesin, et teen nalja ja jooksen vastu ust - jooksin hoopiski pimeduse sisse.
aga muidu olin asjalik ka (jah, ma olen selleks teatud tingimustel võimeline), jazzi ja annaga. asjalik olles avastasin oma vanu lugusid, kus inglise keele grammatika natuke humoorikalt longab, aga nendest asjadest vist võib rääkida aint katsile ja tomsile ;)

kadriga sõitsime ükspäev läbi aafrika. päikesepaiste andis kollakatele põldudele ja emajõe luhtadele sellise safari atmosfääri. puudusid vaid kaelkirjakud ja jõehobud. aga kui autos ei puudu hää muss, siis on pikad vahemaad lausa paradiissed. seepärast toda sõitu mainin. mulje.

4 comments:

Unknown said...

Üldse ei olnud jaksu sinna indirokkarile minna, kuigi ammu oli kavas aga see eest Vinyl Memories sai korralikult ära käidud. Muidu, kas te HMÕ'le ei tule ?

Mari said...
This comment has been removed by the author.
Mari said...

hmh. kuulan siin proovisaadet ja äkki ikkagi pigistab selle aja välja et hmõ'le tulla. heale muusikale raske ära öelda. ahaa teen siin reklaami teistelegi! minge! 2.02.

Mari said...

kats vist ei hakka haapsalust kohale reisima.

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...