Saturday, June 14, 2008

elu on kannatus


kui ainuke raadiojaam mis töötab on sky+ siis on elu küll veits kannatus (karin)


üritan teisi päästa suurest mustast august, mis nende jalgealust ebakindlustamas, puhun ära tumedad vihmapilved nende peade kohalt, pehmendan kukkumisi ja leevendan valu. ise olen kõige hullemas hukatuses.

miks tekib mul vastupandamatu soov klaverit mängida, kui on vaja teha tähtsaid koolitöid? aega napib ja peavalu on kärme tulema.

mu elu on üpris samasuguse põhimõttega, nagu üks novell, mille viimati kirjutasin, suure muusikalise mõju all...seda avalikustada oleks võib-olla isegi ohtlik. vihjeks ütlen, et üsna salingerilikult morbiidsuslembene tükk teine. ainult et. tegelased võivad ise valida omale elu ja keha, aga nad pole millegiga rahul. SEST NAD EI OSKA ELADA. nad ei õpi vigadest ega oska järgmises elus/pildis kuidagi edasi minna. nad on teadlikud sellest kõigest. a mis see aitab? sa põgened ühest õudukast teise lihtsalt. (seepärast kallid emod, ei soovita ma teil ka enesetappu teha! ) jajah, kerge on öelda, et muuda ennast, loe läbi see ja see raamat ning harjuta enesedistsipliini. teostus võiks kergem olla.

selle nädala märksõna on paranormaalsus.

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...