Tuesday, August 12, 2008

tehke järgi. muutke oma tulevikku

Harjutus on lihtne ja on jõukohane igale inimesele, kes oskab midagi näha oma sisemisel ekraanil. Kui see ei õnnestu võib toimuvat kirjeldada ka sõnadega.

See harjutus omab laiemat kasutuspinda kui oma mineviku muutmine. Me soovitame teda kasutada alati, kui teil esinevad õudusunenäod - teid ajas keegi taga, te kukute kuhugi jne. Kodeerige see ümber!

Juba ärganuna sulgege silmad, tuletage meelde hirmutav uni ja tehke sellele õnnelik lõpp.

SELLEGA TE VÕITE MUUTA PAREMUSE POOLE OMA TULEVIKKU.

Võib olla, et unes tuli teile informatsioon mingist negatiivsest sündmusest lähitulevikus. Kui te muudate seda informatsiooni, siis võib sündmus pöörduda paremuse poole. Niisiis selleks, et parandada negatiivset informatsiooni eelmise elu sündmustest ( see tähendab puhastada oma karmaline keha) on vaja teadvustada see sündmus ja mõtteliselt see ümber teha, jättes alles sündmuse alguse ja luues õnneliku lõpu.


jõudsin koju. oodatust hiljem. eks elu õpetab. ma pole ennetanud midagi. otse läbi kõige hullema. vahepeal polnud mul aimugi, mis must edasi saab(päris kopsakas portsjon aega), kuid siis lükkabki elu teele ette siukseid komistuskivisid, et lõpuks hakkad vihjetest aru saama. ja seda suurem on avastusrõõm...

1 comment:

kristjan said...

http://huiblogin.blogspot.com/

proovin ka siis jälle :)

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...