Wednesday, January 28, 2009

roosad uudised

olen täna niimoodi riides, et mu vend ütleks sellepeale:"vot, nüüd oled sa normaalselt riides!" (teistele teadmiseks - humanitaarid pole talle kunagi inimesed tundunud, äärmisel juhul üliinimesed): SINISED TEKSAD ja ERKORANŽ pikkade käistega t-särk. vennal on taoline, siis saame teinekord kaksikuid mängida!
siis täna lähen järgi oma uutele VALGETELE teiseringi saabastele, mille hinnaks on 30kr. muidu kenad, ainult teadmine, et keegi vanur on nendega 30 aastat kõndinud (ja päris ilusti hoolitsenud nende eest õnneks) ei tekita just söögiisu... ning täpsustaks, hallikasvalged ikkagi.

ja siis täna saabub klaver! tuleb kõvasti loota, et trepikoja uks ei ole lukus!!!! sorry mum, sellele pakkumisele EI OLE VÕIMALIK ei öelda!

ahaa, jätkaks raportiga võitlustandrilt hiirte vastu. kui asi nii jätkub, siis varsti nende igemed veritsevad, nad urineerivad verd, nende nahal on mustad laigud ning neid kummitab kohutav kõhuvalu. enne piinarikast surma. asusin eile mürgitama (kõva miisu ärgitamise peale.) esimesed kaks portsjonit olid 15 minutiga kadunud. mis siis ikka, lisasin järgmise ning läksin magama. öösel pidin oma hilisõhtuse teejoomise pärast korra üles tulema, pluss enda arvates kuulsin hiirte arvatava asukoha juurest hääli. jah! ka järgmine laadung mürki edukalt kadunud! on alles näljased hiired (või rotid??? ) nüüd hommikul oleksin võinud isegi rohkem roosasid terakesi neile jätta...

nendest hüüumärkidest ja käps lukist selgub, et ma olen päris ülevas meeleolus. siin on mängus energiajoogid ja laadungites kohvi ning seda peruust toodud kokalehtede teed, mis maitseb imehea! süda lööb hirmsa kiirusega ja pole mingi probleem kuulata vähemalt 5x järjest coldplay "rainy day".

personaalne postitus oli see nüüd ja pommitage mind kriitikapommidega.

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...