Friday, February 6, 2009

reporteritund


  • minu esimene vill näpul kitarimängimisest. päris veider tunne on. ja siis sain mumi medikaga proovida!
  • hommikud elava muusika seltsis on lausa paradiisilikud, peab ära mainima!
  • esialgsest sisustamisplaanist pole midagi järel. täna siis vedasime omale ära lugemistooli, mis seisab nüüd keset kööki massiivse põrandlambi kõrval, nii, et kui üks meist tuleb keset ööd patusena koju või veedab vetsus üleliigselt kaua aega, saab selles toolis istuda, silmis surmav-salvamisvalmis pilk, näpud vastu käepidemeid trummeldamas, varvas põrandalambi lüliti peal, et saaks selle õigel momendil võimalikult tramaatiliselt põlema lüüa.
  • fever ray siis terve albumiga valmis jeje! ja kuna muljuba ühe bändi lemmiklooks on coconut, siis pool harjumuse pärast, pool selle lummavuse poolest on ka sealt üks lemmikutest coconut. (ja mingi imelik värk on kookosega üldse ja mingi värk on nende imelike häältega - karini hääl, lykke li hääl, ja nüüd isegi pimp fishi laulja hääl meeldib mulle, sest ta ütleb a tähte niimoodi lahtiselt nagu seda tehti võib-olla meie vanaemade kõrgaegadel...omamoodi lahe) veel sulgudes siuke asi et familjenil mõnnad remiksid ka if i had a heart'ist ja lykke li breaking it up'ist. nämma!
  • pidevalt on flashbackid bowling for soupist ka ikkagi. see on see, kui sessiajal neid ja ainult neid kuulata. pähe jäävad eksamimaterjali asemel hoopis need sõnad ning viimasele eksamile kiirustad peas ümisedes: "don't hate us cause were happy, don't hate us cause were miserable" või "i think rock n roll is very funny when its serious." või siis "i'll buy you a t-shirt but i use it to wipe off the beer..." (ühesõnaga võimatult palju võimatult naljakaid sõnu, millest ma üle ei saa..)
  • ja siis ma ei saa veel üle sellest, kuidas mõne inimesega on nii (tolle vannitoaomanikuga), et alguses tundub ülitagasihoidlik/korralik, siis ütled talle mingiaeg et "ma ei kujuta sind tantsides ette. mkm sa ei tantsinud laua peal" ja siis selgub, et me oleme isegi koos tantsinud. ja siis mingil ajal, kui ise rüüpad kainelt kakaod, vaatad, kuidas ta ei ole üldse selline, nagu näiteks eelmise õppeaasta alguses arvasid. vagad veed ja sügavad põhjad on ägedad...
  • siis kannatlikkuse eest võiksin ka medali saada võimidagi

2 comments:

Tho said...

Jee! Mulle meeldib kui ma saan viidetest-vihjetest aru :P

kristjan said...

see fever ray on ikka hull hea

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...