Sunday, May 3, 2009

talg

kui tahad muutusi, siis ei peaks alustama ansipi valitsuse vahetusest, toas mööbeldamisest aitab. kuigi kõigepealt tuleks muuta üldse ise-enda suhtumisi ja nii (moraal-moraal). aga nojah, juba vanad õpetused näevad ette ja inimloomuse kummalised arvamised üldse, et võiks ju ümberpaigutada kõigepealt oma ümbrus, mitte alustada endast. et äkki ümbrus muudab siis ennast ka kuidagi? nojah, vast muudab midagi. kui satlid on korras ning nurgas ei mölla tolmurullid, on kuidagi teistsugusem, selgem tunne veidi küll - leiad oma vajalikud asjad ehk vaevata üles ning ei pea toda nurka enam vältima.

aga ikkagi, mu põhipoint oli selles, et õppimistalgud muutusid disainitalguteks. peaasi oleks, et asi saaks teistmoodi. ja kas uus kord on parem, pole oluline. hetkeseisuga tundub parem, aga eks hommikul, kui ma kätt tahan aknalauale pista, et oma prillid üles leida, jääb ette sein.

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...