Sunday, May 17, 2009

tantsulkast veidi veel

t:"ei, ma ei vihja sellele, et sa kuulad imelikku muusikat, kuigi sa kuulad imelikku muusikat." ütles t, kui olin kõlarite juhtme enda arvuti taha sättind ja t pidi üle juhtme astuma või limbot ukerdama. imelik muusika on ilmselt see, millega, ma arvan, et miisu või tont teab, kes ja kuidas mind mõjutanud on. ilmselt on tegemist uue eluetapiga, mis valmistab noort isendit ette saabuvaks naturaalmajanduseks, mida paari aasta pärast oodata. äkki. no ma usun sellesse. ja sellesse, et kristalllapsed on allergilised oma vanemate saastatud eluviiside pärast.
kuna miski ei edene, otsustasin/me üle minna plaanielukorraldusele. esimene plaanitud päev läks luhta, otsustasin, et asju on võimalik veel edasi lükata ning primaarne uni ja hetkeheaolu. pärast said päevakorras olevad punktid täidetud kahe ja poole tunnise hilinemisega. asi seegi.
veidi meelsamaid plaane ettevalmistades sattusin pärimusmuusika aida leheküljele ning leidsin tolle tänase imelikumuusika põhjustaja. nimelt 22.mail tuleb viljandisse norrakate rahvuspillibänd. myspace linki klõpsates leidsin ka teisi "sõpru" tollelt lehelt ning õhtupoolik saigi sisustatud folgiga. mahe. eriti mõnna on jonas simonson kah.
tsau.

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...