Monday, November 2, 2009

üheshingamine


pagan,
liiga palju kooliga mitteseonduvaid ideid ja asju. õppimiseks pole õiget vaimu peal. paha lugu mõnes mõttes. aga neist siin ma ei räägi. õige vaim, palun tule!
meedlivat hingedepäeva õhtut kõigile!

hmm. miks on inglismaal nii palju kummitavaid losse ja kindlusi? sest seal elasid kurjad inimesed? võib väga vabalt olla! mida veel süvendab nende ebausk. ebausk - see sõna mulle ei meeldi, aga kui inglastest jutt, siis ehk nende oma keeli superstition sobib kenasti kirjeldama seda, mida siinkohal mõtlen. usun täitsa geobioloogide jutte, mis räägivad koha energeetikast, vee- ja muudest soontest. me kõik ei jäta endast mitte ainult ökoloogilist jalajälge vaid ka teatud energiaid (veesooned ja mendelejevi tabel on meietagi olemas). seal, kus on inimesi tapetud ja piinatud, tead sa seda või mitte sellesse kohta parasjagu astudes, hakkab sul kõhe. kui oled tundlik.

kusjuures väga positiivset aurat tundsin tallinnas ühes katolikukirikus! usun, et see ehitati nii hilja alles(pole täpselt uurinud), et krüpti sel kirikul pmts pole ehk siis pole koori alla maetud rikkurite maiseid jäänuseid... sealsamas lillikastev noor ja üsna (paastumisest?) kiitsakas härra tundus õnnelik oma usus. igatahes pani see mind hetkeks mõtlema, kui vähe on vaja õnneks. ei miskit tarbimist ega midagi. hullud päevad on need päevad kus sul on kohustus odavaid hilpe ostma minna.

november on muidu selline üsnagi tume/masendav kuu. endalegi märkamatult (siiani) olen telku lahti klõpsutanud ja seebikaid tolereerinud. draakonipoeg kuulab vahepeal the beach boys'i ja muud 60nendate-80nendate helget rocki ning küünlad on enamasti põlemishoos. alateadlik igatsus millegi rõõmsama ja helgema järele. bling bling. algab jõuluootus. mõnes mõttes olekski tore, kui novembris tänavad kaunistatud oleksid. lund ju veel pole, mis seda pimedust ehk leevendaks.

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...