Saturday, December 5, 2009

jõulusõim

ei tea. tallinnas olevat miskid sõulusõimu/e sildid üleval. homme ehk näen, kui sinnakanti juhtun. sest kahjuks hamsunipäevale (vaata genklubi.ee) ei juhtu. sellest on tõesti kahju. need filmid on arvatavasti head. vähemalt mõndade klippide järgi tundus nälg küll huvitav. aga esmaspäeval on air!

aaaga kas jõulumeeleolu on juba olemas? ei ole? peab ta siis olema? no vist ei pea.
mina paadunud romantikuna(õäh) hoolitsesin jõuluõdususe eest - jõulutulede ülessättimine, aknapoolsemale laelambile uue töötava pirni mitteostmine. tuba on mõnusalt hämar. mandariinid ja piparkogid - lõhnab nagu jõul.
siin ka üks video vanameistrilt, mis võiks ehk üht-teist jõululist inimestes äratada (verivorsti-isu?). njah, kes alustab kes lõpetab oma karjääri jõulualbumiga...


haige oli/on(vist ikke veel) igati põnev olla (vahepeal ka ebameeldiv). tõdeda, kuidas ravumite peale kulub terve varandus, kuidas üks sümptom ei saa välja ravitud vaid moondub teiseks sümptomiks. võib tekkida tüsistusi. hetkel on mul siis selline tore mõmmi hääl.

taustal karjub fosse oma näidendist kirjutamist ja kirjandusmaterjalid lugemist. et tsau.
mu soov oli teha üks mõnna jõululine postitus, loodan et läks korda.

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...