Wednesday, March 10, 2010

asjad

tänase päeva taustamuss. mõnna arvutimängulik saund.
täna siis: päike paistis, koperdasin oma traktoristikummikutega keset lompe rahuliku südamega. samal ajal möödus minust parv kingamoodi saabastes kuiva jalaga pääseda üritavaid neide. noh, see oli naljakas vaatepilt. sama naljakas, nagu saab olema maailmafilmifestivali viimase päeva filmis "nikolai ja jelena" üks insident, kus memmedel ja taatidel läheb kirikus püha laul sassi ning suvaline noormees ruttab appi oma nutitelefonile salvestatud vanaeidekese õige lauluversiooniga. ja kui laul lauldud, otsib jelena laua alt oma kõndimiskepi üles ning konstantin tokerdab seal ka veidike ning minnakse tagasi oma agulimajakesse. (see telefonivärk on umbes sama nagu meil siin eestis minnakse wifiga metsa, if you know what i mean, sest bakatunnis ma küll enndast väljendada ei suutnud. aga asi areneb.)

paistab, et inimesed hakkavad kolima(eesrindlikult m). paistab, et minuga hakkab juhtuma see sama asi. umbes kümne päeva pärast. väga utoopiline on sellele mõelda praegu. nagu eksamite ajal mõelda oma sünnipäeva pidamisele. mnjah.

kodanikud, tuletan teile meelde, et nädalavahetusel(laupäeval nimelt) on müürilille täika! lähen puhtast uudishimust, et milliseid ehteid tuttav matemaatik(ei mitte see, kelle nimi mul meelde kunagi ei tule. selle nimi on krista ja ta pole üldse krista näoga, sest kristad on keskealised brünetid) meisterdanud on.

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...