Sunday, March 28, 2010

kevadajale üleminek - äike ja plahvatus

äää, tahtsin öelda, et vahetasin kohvi välja rohelise teega. värskem, puhtam, vahelduseks hea tunne. nõu moor värisevaid käsi :p. peale tundidepikkust filmidevaatamist on vahelduseks hea aknast välja kaugusse vaadata. vaate kohta tahaks öelda "nagu gröönimaa", lumelaigud siin-seal, kui mõni kaljurahn ka horisondile jääks.
(selle prisoners of the ground kohta ütleks, et soomlased ja japsid oleks tõesti nagu taevas kokkulauluatatud paar. (paljud jaapanlased on soome fännid, nagu ma kuulnud olen) 1) sommid kõik ühtenägu 2) neil on natuke naljakad hobid (karaoke, tango...) 3) looduse ja tehnika kummaline(suht imetlusväärne siiski) suhe 4)kindlasti midagi veel, mis praegu pähe ei tule.
ermist minge ja laenutage dvd'sid! konstantin ja jelena ka vaatamist väärt. kõik heldisid.)

plahvatusterohke aasta eestis on alanud, peaks mainima ka (juba teine tallinnas). ja müristab keset varakevadet. ja luiged on uued linnalinnud. ärge siis neid saiaga toitke!


No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...