Sunday, May 23, 2010

macho

säherdune võluv soomepoiss käis eile genis ja tegi väga tuusa muusikat ja oli ise ka tuus, st hästi kohmetu, tagasihoidlik ja rääkis vahepeal midagi mõtlikult soome keeles, peale inglisekeelsete repliikide" this was my hitsong. this is my other song. i don't have more songs" :) sellised tüübid on omamoodi ägedad. oma häält ei kasutanud ta nagu estraadilaulja (kõigil vist tuleb meelde see jajajajjajajjaajajajajaaa või oli see ohohohohohohhohohhhhooo eriti rõõmsameelne lauluke), kes mööda lava kõrvuni suuga ringi traavib. ei, tema oli üks osa muusikast, osa sellest lauapeal asetsevast aparatuurist(tema ise asetses siiski peaasjalikult põrandal), millesse üleeile mustpeademajas ta pikad kiharad kinni jäid. igaljuhul ei kahetse. öäki juba teatakse, ma ei hakka kommenteerima (hakkasin vahepeal magama jääma, kuna inimesi oli napilt ning padja peal istudes oli mõnus, ning trummilaksakad lõikasid tervest peakolust läbi). ja viimast esitajat ei hakka ka kommenteerima, nad kõlasid juba myspace'is liigagi tuttavlikult.

niisiis tänane bakaspurt on möödunud soome muusikat kuulates. jaakkol on veel bäände, milles ta tegev on. nt muuan mies ja Yön syke. soovitan vahelduseks kuulata (või kellele jaakko myspace'ist kuulates ei istu, siis ärge šokeerige end ka nendega). 

nii. nüüd pea valutab. loodan, et sain e unetuse endale ja ta sai vähemalt natukegi magada minuunearvelt :)

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...