Saturday, May 12, 2012

every step is movin me, movin me up

should move me up!
and i should jump over!
Õnnekonvekas ja autos õnnest rääkiv Edvin ajasid mind kurvemaks hoopis. Autosse võtsin kaasa ka kõnekunstiraamatu ( hea raamat) ning mulle tundus, et luix oma kõnes (1 2st, mida kuulama jõudsin) kasutas just neidsamu meetodeid - neid kuiviku, kohmakuse ja peaaegu minestusse langemise nippe , et rahva tähelepanu võita. Ilmselt neid ta kasutas jahh. 
Edvin rääkis veel ka seiklustest. Elus olemisest ja kangutas autojuhilt arvamusi välja, kuna tüüp ei tundunud filosofeerimises just kodus olevat ( autojuhtimises on). see tuleb talle siis koduseks muuta. Aaaaga, seiklus ja kannatus ja lõpp hea kõik hea - Maandusin lõpuks kodu asemel Tataris. Oeh. Ühikaselamise etapp on läbi, romantilises üsna lobudikus ajalooga majas elamise etapp läbi, uus korter, kuhu oleksin hõlpsasti elama asunud ( käisin eile vaatamas) tundus olevat mitte progress, va rõdu. Nii et pass! (potentsiaalse uue korterikaaslasega sai Riia Palsamit võetud ning SL dj on Sulo Vaido Neigausi vastu vahetanud. Laulvad kirjanikud ja purjus uus potentsiaalne korterikaaslane oli Kink Kongi ajaks juba kadunud.)



No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...