Thursday, October 18, 2012

Sügavsinine

Kohv löhnab soojendavalt, päike kumab läbi viimaste koltund lehejäänuste ning öhk on meeldivalt kröbe. Mind "sunniti" Mumford ja Sonsi kuulama. Sellise heinapallide musa fänn ma just pole, aga siiski - hämarduvas toas küünlad hubisemas, samal ajal aknataga oranzikas päikese allakäik, laual mesi ja roheline tee  kôrvuti, taustaks klômisev Mumford - kuidagi väga hubaseks muutus olemine :)
Ja täna siis, hüpates kaltsukast läbi, tekkis hetkeks kimbatus, kuhu oma autfitiga tüürida. Vaja läheb spikrit! Tsekkisin lookbooki ja eraldasin möned lookid, mis mulle loomulikumad vöi meeldivad tunduvad. Putitasin oma vana tumbrli üles ja komplekteerisin moejärjehoidjaks. Endalegi üllatuseks leidub selektsioonis päris palju sametit ja lühikesi kleite/seelikuid - tnx mum, et selle lilla sametkleidi mulle hankisid, nüüd on tulnud aeg seda kanda! Punase veini värv ka lemmikute killast. 


No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...