Wednesday, November 21, 2018

Miski on väljas

See on vana nunnuka uus limiteeritud album, millel on kift nimi.
Kehv, et aint 1 lugu tasuta kuulamiseks üleval.



Tahan juba tükimat aega alustada uut romaani, alustuseks lühemat novelli. Aga kui õhtul koju jõuan, jaksan vaid väheseid asju. Märksõnad: millise reaalsuse valid sina? 3 d prinditud ubrikud, hüpped dimensioonide vahel, mõnikord kogemata, totakate mõjutajatega (alateadvuse mõjutajate rühmitused, üliteadvuse lollitajate organiseeritud kuritegevus, hingekaubandus) hakkama saamine jne. Erinevates tõdedes elavate humanoidolevuste suhted. 

Teisipäev oli jälle põnev päev. Saime teada, mis Linnuteed tulevikus ootab. Miljardite aastate pärast on tulemas kokkupõrge või riivamine Andromeda galaktikaga. Kahjuks ei jäänud meelde, mitme miljardi pärast täpsemalt (Ma ei taha ka teha seda viga, et ajakirja Nature v Science tellima hakata - meie pööning on juba niigi kraami täis). Ilmselt on Päike omadega otsakorral ja Maad pole ka, inimolevused on ammugi lõimunud-põimunud-hübridiseerunud ning oma kosmoselaevades ja Maa X`idel hoitakse ootusärevusest hinge kinni. Andromedalastega (neid on ju nii palju erinevaid rasse, sest kamoon...loogiline) saadakse lõpuks kontakt nii nagu seda on nähtud Michelangelo maailma loomise maalil. Ja alguse saab sellest kollisioonist uus galaktika. Ja enne seda on suur kaos. Galaktika kogub veel jõudu. Kõik on hästi kerge. Tekkivates tähtedes on väga vähe metalli. Olemise ülikergus tekitab kaosliku olukorra, mida asutakse koordineerima sõna jõul. Sõna vibratsioonil on nii tugev manifesteerimise jõud, et luuaksegi uusi maailmu lauldes ja lobisedes. Nendesse maailmadesse on uusi eluvorme vaja. Nad peavad olema hingestatud. Lõhutud planeetide kodutud hinged transiidistatakse uutele planeetidele. Nad on nagu paadipõgenikud. Keegi on neile maailma valmis lausunud, nemad vaid peavad hakkama seal uues kehastuses elama... nii, kell hakkab palju saama ja ma väsima. Maailm on nii kompleksne, ma ei suuda seda kirjeldada, ma ei suuda isegi omaenda mõtteid kirjeldada. Kas pole veider.







No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...