Monday, February 25, 2019

... repeadi peal



Täiesti juhuslik youtube`i ettevise see belgia bänd Balthazar. Kõik lood, mida kuulasin on mingi määral toredad. Ja sõnumiga. Varasemad lood võisid jääda ilmselt Tame Impala varju jms. Sellist musa hakkas juba uksest ja aknast sisse tulema... Aga see Fever mängis mitu ringi. Hilise (kl10, teised on earlybirdid) töölemineku üks plusse on see, et saab päeva lõpuks ennastunustavalt musa kuulata ja tsillida.. Hea ei ole see teps mitte, viimastel nädalatel pole kodu jaoks üldse aega ega tahtmist olnud. Kohustused, öäk. 



Ja Kaneelinani jõudsin ühe fb seinapostituse kaudu. Uneteadlane (K.V. toim.) olla seda mitmeid-mitmeid kordi kuulanud ja lummatud. Kene enda vanade superstaarisaates tehtud coverite juurde tulen vahel ikka ja jälle tagasi. Mitte et see oluline oleks, aga mingid sellised veidrad seosed peavad olema minu elus. Vot. Ning osalt Kene tõttu, osalt sellepärast, et Kaneelina näol tegu vana kooliõega, kelle tegemistega võiks kursis olla, jäin kuulama. Alguses ei olnud sellel lainel (tööjuures oma eurokate pleilist, kas jagan?? mida ma eurolugudes olen hakanud hindama: produ - kui on 3 erinevat rütmi ja mitmekihiline värk siis way to go) Aga seejärel see album hakkab sööma ja sööb end sinu sisse ja jääb kummitama. Noh, kohe alguses jääb kõrva feistilik olek ja eriti hea ja maitsekas helikvaliteet. Saan  arvustada kah (tahaks selle plaadi emale anda, not shure kas ta oli tema inka õps v mitte, aga noh tore, ja neil vaja sellist taustamusa, kui keegi külla tuleb). Pikemalt praegu ei viitsi.

Mis mul elus muidu toimub muidu? Püksid on kipsipurused ja sokitallad ka. 
Otsin omale uut mantlit ja ei leia ja ei leia... vahel tundub, et mu saatus ongi kaltsakaks jääda? 
Rosin tõi saapa. Ma arvan, et ta leidis tänavalt nätsu ja sõi selle ära. Midagi ta seal nõnda nätsutas. Loll koer, ütlesin talle, sest ta võiks nagu olla juba eesti keelega tuttav. Ei jõua tal kõike suust ära kiskuda. 












No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...