Sunday, October 20, 2019

Coworkers influencing

Coworkerid infuensivad. Pole väga kindel, et heas mõttes. Üks räägib, kuidas ta Red Chillist toitu tellis, sest külmad sügisilmad, üksikasjalikult informeerides, mida tellis ja kuidas (Wolt või Bolt), ja kui maitsev see kõik oli. Kõik kiidavad takka ning kommenteerivad, et uhh peaks kaaa,. üks lausa helistab peikale ja palub õhtuks hiinakat tellida, teine mainib, et läheb ka nüüd pärast tööd hiinakat tellima.
Hiljem kodus löön minagi lahti Wolti menüüd. Sisetunne väga ei taha hiinakat, aga ego või milleks-teda-kutsuda tahab! Teavitan elukaaslast sellest tellimuse-kavatsusest. Ta laidab maha: meil on makarone alles. Mu sisemus ohkab tänulikult. Seda ei olnud tõesti vaja. Olen õhtuga rahul. Paganama influenserid.

Teine töökaaslane mainib, et lumi võiks juba maha tulla, kirjeldab esimese lume erilisust. Lumekirme, eriline tunne, vaikselt jõululik, sisemine olemine ... eem... eriline tunne. Avasin passiivse pahameelega youtube, et mitte kuulata töökaaslaste mõjutamist, ma ei taha sügise hetke ilust väljuda ja siseneda premature talve ilusse, et sellest juba "täissöönud" olla, kui jõululaupäev kätte jõuab. Youtube soovitab Nils Frahmi uut albmit. Panen käima. See on kõige lumekirmetuslikum, sisemise kire ja hubasuse ja välise külmuse, hõrgu reserveeritusega. Esimene lugu meenutab ühte mu enda lugu. Kas ta on mind kuulanud? kas me elame sarnases infoväljas? Meil on sama algallikas. Väga võluv värk. Eelkõige hakkasin seda võluvust märkama, kui kusagile albumi keskele suure reverbiga veniva akordionipalani jõudsin. Nii ruumiline, ulatuslik. Kerget udu täis väljad kerkisid silme ette. UUuuhhh. Olin nii tööst endast kui töökaaslastest blokeeritud.

Musast veel rääkides. Südame tegi soojaks, et  C. Pihelgas jagas fesaris seda lugu, mis mind on vaimustanud nii loo enda kui vidjo poolepealt. Tahtsin teda lausa südamega kostitada, aga jäin tagasihoidliku laigi peale. Also, praegu käib Popkulturistid taustaks ning lõpux ometi keegi (uutest tuttavatest), kes ei tee õõõõ mis see DIIV veel on. Keegi, kes on sama lummatud uuesti Diivi albumist nagu minagi. Seal on midagi. No seal on midagi, mis vist ütleb nii minu kui Ashilevi psüühilise olemuse kohta. 

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...