Thursday, February 28, 2008

elektroonikavabaduses

täna jäi taskutelefon koju. sellele vaatamata sain hiilgavalt hästi hakkama. kõigi nende kohtumiste ja kokkulepete juures. kuigi ajasin natuke inimesi närvi.
peab tõdema, et ajalehti loen ainult kohvikutes. seega, et end asjadega kirjapildiliselt kursis hoida, tuleb tihti kohvikutes käia! täna aga peab ikkagi ekspressist toda pärdipoega kaema!
trummimänguorgasmi(ei hakka küsima mis on minujaoks orgasm, eks?!) saan "The girl from Ipanema"(kas on tõest tõsi see, et ma lähen seda korraliku inimese teed ja panen nimede algused suure tähega???) mängimisest. m sai loo kümne minutiga peaaegu käppa. ma ka. aga mitte nii hästi ja mitte noodist.
laste kunstikooli galeriis on meie põhjanaabrite soomlaste väljapanek. üks taisetest on minu täielik lemmik (seal akna kohal - "hüvastijätt" eesti keeli. teine peaaegu lemmik "ballet time" kui homme mahti, lippan sealt fotokaga läbi. kirjeldamine nõuab mult liiga palju)
pop idiot oma sünteetilise imelikkusega ei taha mu peast kuidagi lahkuda. lahkelt luban tal ennast rokkida...

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...