Tuesday, March 4, 2008

ebaõnnelik aga rõõmus

ebaõnn.
aga tuju pole rikutud.
mis saakski tuju rikkuda, kui öösel on hästi väljapuhatud. ehk siis, täna ma ei olnud uimane!
ebaõnn:
suutsin ühe oma kõrvaklapi kõigepealt joogi sisse ajada, seejärel mingisse kastmesse kukutada. vaatasime g'ga zavis videosid ning läbi õlleklaasi aknast välja kiigates ajasin endastmõistetavalt mingi koguse märjukest laua peale.
koju minnes, laenatud kitarr seljas, juhtus ka minuga see kauaoodatud jant - libisesin jääl selili. see toimus väga kaua aega, ma jõudsin veel mõelda, et äkki jääks ikka mingi valemiga püsti...
neutraalne, (ehk järgnev nullistab miinused):
g suhtub alati heasoovlikult. see on tore. ja g'ga saab igast lollusi ja nalja. joogi mahaajamine toimus ka ühe väikse lolluse ettevõtmisest. mitte just lolluse, aga mõned inimesed lihtsalt ei oska "tesitmoodi" olla...ja õigupoolest see teistsugune olek ei ole teistsugune olek vaid lihtsalt minaise olek.
jääl siruli passides aidati mind ilusti püsti. vastasin hästi kõva häälega aitäh, sest klapid peas ja muusikat täis. ja need töötasid ikka, peale läbielatut. ps. nad on ka tee seest läbi käinud. mulle vastati tomsi stiilis: "ei ole hullu!" ja midagi veel. see lihtsalt ajas muigama.
õnnesarnaseks peetav:
näiteks päikesepaistes allasadav lumi. see juhtus kella 16paiku. kz'ga külastasime esimest korda postimehe kohvikut. jäätis 18 krooni, üks pall vanilje, teine malviina. pulleritsu ei näind. šnitslit oli ka. kas sellest saab werneri aseaine, näitab aeg.
kokkuvõte: olen omadega siiski plussis.

2 comments:

Maarja-Liisa said...

"koju minnes, laenatud kitarr seljas, juhtus ka minuga see kauaoodatud jant - libisesin jääl selili."

Lapsevanema mure siinkohal on muidugi enesestmõistetav - kas laps jäi seljas terveks?

Mari said...

jep, laps ühes tükis ikka :)
suutsin end kukkudes külili manööverdada...vähemalt praegu tundub terve ;)

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...