Wednesday, March 19, 2008

tänasus

kats ütles ilusad sõnad, et temajaoks on tänane päev olnud nagu selles klaaskuulis, kus valged ebemed sees lendavad kui loksutada. jah, nii oligi. eilne kevadilm on asendunud laiade lumehelveste saju ja külmapoisiga. tore. aga harjumatu. homme hommikul 7.45 algab kevad. tahan päikest. ja äikest.
käisin täna kaks korda "kõige poes". ostsin omale punase valgete täppidega tassi. retro. teisel korral ostis hoopis krissu punase valgete täppidega tassi. 2 tükki isegi.
jajah, krissu käis tartus ja on asjalikum kui iial varem. sai omalkäel vahepeal ideaalilähedaselt hakkama ning rongis võitis isegi mingi joonistusvõistluse. kahjuks oli kingiks olev särk talle väike. minuarust mtte. ja see on kindlasti viimane kord kui ma teda elusalt näen, sest siis kaob ta shotimaa avarustesse ja ei tulegi äkki tagasi. kes teab.
salemi kirikusse tiriti mind ka. haapsalu neiukeste koor eesotsas karin lükiga. mõned laulud olid päris kenad, aga mul oli tahtmine koju minna. jumalakoda õhkab mingit omakasupüüdlikkust ja kurjuse analoogiat.
kats sai trahvi. ta vend sai trahvi. toms sai trahvi. kristjan sai trahvi. midagi on nagu lahti. jään põnevusega enda korda ootama...

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...