Saturday, April 19, 2008

trip

loodetavasti ei hõiska ma enne õhtut ja tahaks seega kohe pillerkaaritades öelda kui õnnelikud hääletajad me katsiga oleme. tallinnasse saime korraliku onuga, kes oli parasjagu teel mingi firma asutamiskoosolekule. nüüd tagasitulles peatus tühi tellitud buss ning võisime selles ultramugavas sõidukis laiutada ning soome keelt lugeda ja postmodernismi teooriatest teadlikuks saada. janek kraavi on sellise toreda raamatuga hakkama saanud, katsi üks õppejõududest. väga konkreetselt on asju lahti seletatud seal. kokamäe raamatuga saime ka sinasõbraks. selle perekonna elu tundub olevat üks suur nautlemine. ja seda on vaja ka teistele näidata ja propageerida. oma naistemaanias ei oska ta MEEST üldse joonistada ja tiigri keha tuleb ka välja nagu lapse mökerdis. meestest seda veel, et kui on mehe-naise intiimtegutsemist pildil kujutatud, on naine ilusti välja joonistatud, mees aga ebamäärane kuldse või oranzi värvi kogu. sellist asja täitsa kohe mitmel pildil. ja vähe närvi ei ajanud ju.
ahjaa, ööpidu siis. ää. ma ei viitsi rääkida sellest.
JA MUIDE TOOMAS OLI KA, palub ta edasi öelda. tegelikult oli hea, et tomsi seda veiseväljaheite lõhna hingamas seal polnud. mis mulje talle meie kooli olustikust jääks...hoopis heleni ja liisu ja katre ja katsiga olime, käisime mereääres, kus oleks tõsiselt tahtnud hea fotokaga miljööd jäädvustada.
nymph ja malena esinesid. mul polnud erilist rokkimistuju, aga hea oli. nymphi tahaks tegelikult kuulata omas kodus vaikselt taustaks, nauditav muusika - natuke meenutavad oma eeskuju muse'i.
mittemiski noarootsis pole eriti muutunud. samasamasama, ka naljade põhimõtted on samad, mis pole pahad, aga on samad. ehk siis - sa pole äge kui sa pole kandnud vastasoo esindaja riideid.
hommik - müüriäärest läbi (elina ja võõramaiste vürtside lõhnad, ma vist tean, kust tal see hull kokkamise idee tuli. peale seda valdas mind meeleheitlik soov endale kastrul muretseda. see soov tuli ka katsi ema raguust. või siis maakeelsema sõnaga ühepajatoidust. a ma teen selle ära!)
emme on viimasel ajal mu isiklik psühholoog ja nõustaja olnud. hea.

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...