Friday, May 2, 2008

jose

käis hollywoodis ka vahepeal. käisin kuulamas-vaatamas. minu taga seisvad oranzikaspruunid tädid ei teadnud küll, keda nad vaatama tulnud olid.
enne teda oli üks hullu metalbändi nimega(death ... ) üksik folgitegelane soojenduseks. tema soo määramine ajas inimesi tõeliselt marru. alguses tundus naiselik mees. siis oli et oih vabandust, et ma teda meheks pidasin, maskuliinne naine, kuid kui ta laulmise lõpetas ja rääkima hakkas, selgus, et tegu on meesterahvaga.
kontsertiga rahulolu kuubis kokkuvõttes.(kuigi kristjanil teisaldati auto ning sellega oli oma odüsseia, eriti kuu lõpus ja miks just tema auto!) tausta laulsid koopi ja little-dragoni see hiina-tädi (y'ga hakkab ta nimi) ja mõnus trummimees. selline muhe ja lummav kontsert. no ma ei saa lihtsalt, tal on selline...lummav/kütkestav/kaasatõmbav muusika. kuigi võiks ju arvata, et kui enamus lugusid nii sarnased ja korduvate elementidega on, peaks nagu igavaks minema. aga vaat ei lähe!

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...