Friday, August 22, 2008

mõmm

asi on kuidagi väga siukseks blogiks kätte ära läinud, et ma muudkui seletan asju oma elust. aga vist nii peabki? ää, kas pean mainima, et eilne ja ka üleeilne õhtu olid just need, mida peaaegu et ootasingi ühtedelt õhtutelt, kus tartus mõnda elamusipakkuvamat üritust ei toimu.

uudiseid siit selliseid, et otsustasin hakata oma luude eest hoolt kandma ning ostsin dr. helluse virsiku teravilja-jogurtijooki, mis kujutab endast väga lahjat kama pisut virsikumaitselise keefiriga. et jah. kui ise ei viitsi möginat kokku klopsida, siis on see suurepärane toit/jook.
lisaks hakkasin teepedeks. kohvi jääb selliseks eksklusiivjoogiks, mida vaid kohvikus või vanaema juures saab.
siis ma ikkagi ei jõua 26. clazzis olla vististi :) vabandused, pole hullu.
aga 27.08 musitseerib kitarrisaatel vana kooliõde ja niisama lahesäga loore shakerpearistartus. minek on 90% kindel.
ja siis sain teada, et siimule meeldib sinusaade!!!
ja siis sain teada, et keilas tehakse seepi (kooli tänaval)!
ja siis külastasin elinat ja maiksu ning olin rabatud nende täiesti äratuunitud ühikatoast. selle laua tegid nad ise (lõhutud tassidest ja taldrkutest mosaiikpind)! need jubedad seinakapid lõhkusid nad ise välja leides õhuaugu kusagilt, see nurgadiivan, see teelaar teleka all riiulis, see see see kõik :)

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...