Monday, August 25, 2008

väljasõit

j kolis viimsisse. nillisime leppneemel ja avastasime miskit sadamat. kahjuks nime ei teagi tol sadamal, häbi-häbi. tõeline romantiline kalamehe elu peaasjalikult alkoholi ning jahedate meretuulte embuses. kohalikku pubisse astuge vaid siis, kui teil on suur kihk kellegiga tunnikese jaurata laevaostu ja bermuuda kolmnurga teemal. uusi paate saab muidu eesti kauneimaks külaks ristitud kelvingist kuhugi mitte vasaku vaid parema angaari poole sõites. kunagi oli too pubimajake olnud kultuurimaja ja kino. teatavad augud jätkuvalt veel seinas. karoonalaud ka. majatagune sisaldas endas kõiksugu masinavärgendust alustades pesumasinast lõpetades belarussiga.

unes nägin säärast imelikku asja, et ema ütles, et pööripäeviti tahab hing inimese kehast vägisi välja tulla. mul hakkas kohe tulema. kogu kellegi nämmutamine muutus järjest madalamaks, hakkas äravajuma nagu mahakäiv plaat võinii... eriti ei tahtnud lasta hingel kehast eralduda, niisiis pidin üles ärkama. jubereaalne jube.

jaiks, kas ma olengi nõrga iseloomuga või mulle meeldibki selline sommide loodud muusikasort nagu skwee? õhh midagi väga segust on see, elektrooniline kraftvärgi ja pisut retroline aspekt ja siuke eriline rütm sümpatiseerivad:)

kats kaasas mind sellisesse üritusse ganuti gildis kell 20.00. reklaamin :)


No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...