Monday, November 3, 2008

we want your soul!

ükspäev ammu käisin kahe T'ga pidus.
nad on mõlemad hirmsad tantsulõvid "tule, see on meie lugu!"(pmts iga loo alguses) ja neil mõlemal on ipod touch'id "teeme iTouch high five!"

äärmiselt raske on seletada kanadalasele genialistide klubi kohta. harmooniline oleks öelda "genitals club". okei, tegin selle nalja ära(mitte omal pealehakkamisel muidugi) ja siis tuli vastuseks: "you want me to come to a gay bar?"

eile mängis taustaks f1. paistab, et mulle hakkab see isegi meeldima. sest kommentaatorid räägivad lihtsalt nii kaasahaaravalt! tõeline emotsioonidemöll. sisukokkuvõte: massa valas võidust hoolimata pisaraid(sest maailmameitser siiski hamilton) ning timo glock lihtsalt kadus vahepeal ära (jäi ikkagi 6. , eesti kommentaatorid ei pannud tähele, millal hamilton ette pani...) äärmiselt raske oli sellises draamas morfoloogiaülesandele keskenduda.

rääkides imelikest asjadest, on mul suur soov saada vähemalt üks käsivars täis värvilisi tätokaid nagu coeur de pirate'il. ta kannab need äärmiselt nunnult välja. pallimere ja guitar hero osas olen ümberräägitav... aga sooviks see tätokavärk vast jääb ka:(

detsembrikuumus on ka nüüd ära nähtud. see on üks neist filmidest, mille suhtes tunnen kohustust (ja huvi eesti tillukese näitlejateringi ambitsioonikuse vastu)see kindlasti ära vaadata. kuigi liisi üritas kuri preili olla, kumas sealt ikkagi armsust-pehmust, et jäi kuidagi... mitmetahuline mulje temast seal.

üks parimatest asjadest üldse on lesida kahekesi voodil, ühel kitarr, teisel kannel süles, vahtida lakke ja üritada unforgiven iii'd kaasa jämmida. hea.

2 comments:

kristjan said...

kas pealkiri on üks pedigree lugu?

Mari said...

jep, on küll pmts:)

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...