Friday, October 2, 2009

õunte pealt vaatan...

nädalalõpp on kulgenud sünnipäevaliselt. ja nüüd põrutan maale järgmisele sünnale, head pahad õunad jäävad nägemata genialistides. aga pole hullu. õunu on maal palju ja igasuguseid. ja vaikust. ja loodust.

ja siis täheldasin väga palju ühist coca colal ja keskerakonnal. mõlemad on ohtlikud, aga siiski populaarsed. sattusin ühele leheküljele, kus räägib, et cocat kasutatakse rasestusvastase vahendina (edasi ei lugenud), siis olen kuulnud kõlakaid, et see on valamu puhastamiseks torusiili asendaja, laipade parem ei räägiks. samamoodi võib lehest lugeda laimu keskerakonna vastu.
eilse päevalehe esimestel lehekülgedel on teemaks suur valimisküsitlus: üks linn, viis linnapeakandidaati. ja edgar lubab: töökohti! töökohti! töökohti! ta tunneb neid veneaegseid lööklauseid ja tehnikaid. nagu always coca cola, mille viis meelest ei lähe ning mille viimane reklaam kujutas endast kaasahaaravat karvaste krõllidega pillekraaritamist... ja keskerakonnal on vastu panna see ülistuslaulu ja lippudega lehvitav reklaamvideo.

õnneks on vahe selles, et kui ühe 0,5 coca ära jood, ei juhtu veel midagi hullu, aga erakonnaga liituda....see on midagi fataalset. ei!

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...