Monday, November 23, 2009

talveunne

nägin unes, et kõnnin ringi mingis eriti kõrgete seintega lossis hallis kivilossis. eestis. seda olevat kusagil 1880 ehitama hakatud. sinna oli kerge ära eksida. siis nägin, et olen üks superstaaridest. miks ma muidu nendega suletud ruumis ringmänge mängisin. kui parasjagu ühtegi ringmängu käsil polnud, oli selline kohmakas tunne, ei teadnud kas ja kuidas kaasstaaridega suhelda. kuhu minna ja mida teha.
üleeile nägin ka midagi väga värvikat unes, aga enam ei mäleta.

üldsegi, mul on vist talveuni. eile magasin lihtsalt 12 h järjest ja ega tänagi unetundide pealt koonerdanud. lisaks sellele enda arust üsna hilisele tänasele ärkamisele vajusid loengus ikkagi silmad kinni.

küünlad said otsa ja unustasin osta. paanikapaanika! ei viitsi enam spetsiaalselt neid ostma minna - kogun siin varmasti omale talveks rasva. hmm, mis meenutab, et peaksin ka seepi ostma. isetegemine läheks arvatavasti liigseks jaburamiseks. igatahes hetkel tean et camilandys ja oatänava ökopoes leidub neid seepe, mida otsin.

katsun taanikeelseid tekste lugeda. palju annaks juurde, kui ma sõnavarast rohkem jagaks. aga mõndasid asju pole ka sõnastikust leida... õäh. bakatöö teema vajaks ka selgitamist. ja rutuga.

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...