Monday, January 18, 2010

in vino veritas

eile jätkasime oma zombi ja vampiiriteemalist nädalat, vaatasime shaun of the dead'i ja jõime veini. veinis peituv tõde hakkas pähe ning kuna me alustasime õhtuga varakult (et siis kogu essee homse varna jätta ja sellega varakult alustada), harutasime tõdedepundart umbes kella kaheni öösel.

panin äratuse kella 8-ks. imekombel ärkasin isegi sel ajal ja olin päris ergas, aga kuna t oli äratuse kella 9ks pannud, väljas oli pime ja kõik tundus liiga vaikne ülestuleku jaoks, jäin unne kuni kella 9-se kellahelinani. ninii. siin tuleb konks, mida detektiiv mari hakkas juba varem märkama. kell 8 oleks tegelkult kergem olnud üles ärgata. enesetunne vms. kell 9 on olemine väga unine, niiet kui ma ärkasingi üles ja võtsin õppematerjalid lugemiseks ette, siis suutsin lahtiste silmadega püsida u 15min. vajusin tagasi tukastusse ning järgmisena avanesid silmad kell 10.30. see ongi minu hiliste ärkamiste põhjus. kell 9 äratus tingib veel und, kell 10 on samuti tunne, et tahaks veel magada. tuleks taastada kord, kus hakkan ärkama kell 8. homme!

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...