Saturday, February 25, 2012

Metsapoole

Olgu siis pealegi.
Sain nüüd enda jaoks konkreetse vastuse sellele, miks meil kodumaal nii massiliselt metsateemalisi/looduses filmitud muusikavideosid on ( Metsakutsa Õmmeldud suu, Heeroldi Aenita, Kosmikute üks uuem lugu, rääkimata parimaks tunnistatud Draakonite videost. Hinge kinni pidades enamasti uut videot üle tsekkides väreleb mul kuklas "ega ometi jälle mitte metsavideo"...). Vastajaks auhinnatud eesti videomaster, kes ütleb, et lihtsalt looduslik valgus tuleb odavam ning meil ei ole eriti ägedat linnapilti. njaa... Arhitektuuri pealt saaks kohati vastu vaielda, kuid valgustuse kalliduse kohapealt eriti mitte. 
Äkki on sellest kusagil rohkem kirjutatud ja ma pole peale sattunud...  Keegi Top7's ütles, et see on Eesti värk, aga mulle tundub, et mitte päris ainult. Eesti väikeses muusikatööstuses torkab see metsa valguse ja iluanni ärakasutamine rohkem silma kui laiailma videovalikus... aga teretulemast metsa igaljuhul :)



oioi, ja forgotten sunrise'il ka uus video, täitsa metsas






No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...