Wednesday, October 3, 2012

Jacobs

Sulnis sulajuustuleib

Nii. Proovisin eile  2x oma pildikest sinna üles laadida, aga ei läinud läbi. Töenäoliselt ei sobi telefoniga klöpsatud variant ermi pildibaasi. Aga imponeeriv idee. Mida siis eestlased ikkagi söövad... ja kellel on siis parem fototehnika. 

Hetkel ei viitsi rohkem midagi kirjutada, kui et kiirelt konstateerida: Tänane päev on kulgenud läbi udu... Igavikulised küsimused: Kas oodata, millal mu laiskus muutub ohjeldamatult äärmuslikuks? Vastused ka kohe: Igaks juhuks mitte, asun kohe tuba koristama. Ja konstateerimine jätkub: Järgmise nädala lugemisvaraga on niipalju, et fail on avatud ja all paremas nurgas, ootab mu tähelepanu. Luuletus on tölgitud, Jacobsen tore

Ja veel mingisugused sügavamad töeterakesed. Vahepeal veeres neid paar tükki otse mu ette...  Leidsin hea analüüsinüansi ühele fenomenile oma elus.

 ps. C.Pihelgas esitas oma fb seinal pildi raamaturiiuliluuletusest. Mul olid käepärast plaadid. Ja nende pealirjadest tuli kokku:

angels with dirty faces
panic
unreasonable behaviour
check your head
supermodified

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...