Monday, March 25, 2013

Kesköised ahjuvahvlid

Eilne Lilyhammer oli märk sellest, et vahvleid peab tegema. Kellelgi tuttaval vahvlimasinat laenata ka ei ole ning ostma kiiruga ei hakanud ka (Taaskasutuskeskuses ei paistnud ka ühtegi olevat). Eile lahendasime olukorra brownidega. Nagu mulle kohane, tuli sellest pruun möga, mis maitses ka imehea. Täna aga peab vahvleid saama. Kasvôi masinata - seega katsetame vahvleid ahjus. Ahjuvahvlid. Kindlasti midagi muud, kui tavalised? Ja näis, kuidas seekord "tunde järgi" komponentide lisamine välja tuleb, taigen igaljuhul maitses hea. 

Kui ma M¨ga Pagaripoistes juustusaia olin mekkind, ja ta rongile läks, oli aeg kodupoole astuda. Juba koridoris oli kuulda vurinat ja pôrinat... ma teadsin, mis see oli. Aga, et N¨l nii palju juukseid maas on ja et ta ise nii agaralt oma juuste kallale kippus, ei jäänud minupoolt ikka imestamata. Viimistlustöödel selgus ka, et minust juuksurina asja ei ole, kui just pole vaja kääridega mônest kohast surkida. Niisiis saime kokku juuksur M¨ga, kuhu tuli ka ta sôbranna M. Kui meie lugesime üksteisega mitte eriti juttu ajades ajakirja "Psühholoogia" artiklit introvertsusest, sai N soeng kenasti korda ja vist ka maikuuks Riigamineku plaanid tehtud.  How to dress well!  Ja aprillis on ka esialgne plaan matkustada Valmierasse - Sun Araw. Hostid on juba olemas. Iseasi, kas me viimasel hetkel araks ei löö ja ikkagi kodumaa piiridesse jääme. Sun Araw tuleb Tallinnasse ka, aga miks minna sinna, kui saab minna Valmierasse, mis Valgast ainult mônikümmend km.

"Mis auto sul on?"
"Valge"


No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...