Thursday, March 21, 2013

Kogu tôde

Olen oma olemuselt siiski üsna lihtne inimene. Taoistlik, budistlik, vähesuse asi läheb mulle peale, mis puudutab môttekorraldust ja ümbrust. Siiski on huvi igasuguse tühja-tähja järele. Paratamatult see tekib. FB on nii tühja tähja kui arukaid vestlusi ja kommentaare. Aegamisi olen seadistanud oma faceeboki nii, et minuni jôuab vist päris palju arukust ning mitte-arukused, suvakad peopildid ja sheerimised jäävad ära. Aga. Seda rohkem tunnen, et aega läheb fb¨s passimise peale. Kas mul on ikka vaja süüvida poliitilistesse vaidlustesse ja vähemusrühmade probleemidesse? Mnjah... Ajaleheartiklitega ning nende kommentaariumitega sama lugu, kuid neid on kuidagi kergem ignoreerida. Seega, toetan küüniliselt vist Kangro "kommitud" plaani, et lugejatele peaks lugejapalka maksma. Nojah, kui neid loetud terasid kusagil kasutada saaks. Kogu see aeg ja jôud ei tohi kuhugi suurde musta auku minna ometi. 

Rühmatööde tegemine - päris naljakas asi, eriti paaristöö puhul. Kui on tegemist ülesandele täiesti erinevalt lähenevate inimestega, saab peale jääda selles olukorras vaid üks. Esmaspäeval tulime sellest asjast okeilt välja. Aga huvitav oli ikka - ôppekava koostamine. Teisipäevane rühmatöö teiste inimestega on rohkem chill, sest ülesandele lähenemine/asjadest arusaamine on rohkem kuidagi samal tasandil, sellest muidugi ka viimasele hetkele lükkamised, aga seda meeldivam on, et rühm ongi viimase hetkeni asja juures ja toetab üksteise veidrusi, mis pööratakse siis tugevuseks ümber. 

Asjassepuutumatu tore video:
Vampire Weekend still exists :) 



No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...