Friday, March 15, 2013

Tarbijad

Kirjutagem midagi isiklikumat siia siis kah: 
Näiteks, ükspäev Kaupsi toiduosakonnas nägin bomsivälimusega vanemat meest (kellel tegelikult küll mingisugusest iidsest ajast viigipüksid jalas), kes ladus kassalindile kaks Big Milk jäätist. Poleks seda temast oodanud. Inimesed on ettearvamatud. Ettearvamatustest veel niipalju, et N, kes on suur poeskäimisevastane ning kaardigamaksmise vastane ja üldse linnaelu mitte just meelsa pilguga jälgiv isiksus, sattus siinsamas Konsumis kokku Tartu linnapeaga. Too oli koos lastega ja pisut kohmetu. Üks väikestest väänikutest asus näperdama N kassalindile poetatud kartuleid. Niisiis, nüüd on N täiskohaga tartlane. 

Olin vahepeal tôbine, aga mesi, tee ja sidrun ning Paracetamol ulatasid oma abistavad toimeained ning nüüd olen korras. Vist. Käisin uues Raadi Maximas - seal on shokolaad odavam. Shoks pidi näitama armastuse puudust, aga ma ütleks, et meie puhul on tegu lihtsalt selliste inimestega, et kui magusat süüa, siis olgu see shokolaad! Vôi jäätis. Vôi üks helerohelise paberiga komm, mida ka Maximast lahtiselt müüakse. Ilusad kommipaberid, aga siiski, ka kommid nii head, et kauaks nad lauakaunistuseks ei jää. 




No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...