Saturday, May 5, 2018

Elame nii

Maikuised ürrarid, laadad ja päikesepaiste. Tartust hakkab jälle mõnus kevadsuvine tsillimislinn saama.
Hämardudes plahvatused! Siil! Rosin haugatas.

Me käime omi radu. Ta suutis täna pissi kinni hoida natuke ja õues sirtsutada. Aga vahel nr 2 on mu jaoks irratsionaalne. õnnestub vahel õues vahel ei õnnestu, isegi kui teen kindla kava järgi. Õhtul on kutsu ainevahetus vist aeglasem ja ta pigem magab ja ootab selle asjaga varahommikuni ja siis laseb diivani taha.

Maja juures on neiuke juba liigagi koduseks muutunud ja kui enne ma autoteele/autoalla sibamist ei kartnud, siis nüüd on see aktuaalne. Ta näitab juba ka head haistmis - Rosso pommikoeraks, Rosso narkokoeraks! Mingitest urukestest läbiroomamisega saab hakkama käsupeale, kuid ise eelistab vähema energiakuluga navigeeruda (minna väikse ringiga). Linnud on kah üks koerakese primaarseid huviorbiite. Ja kahjuks ikka kõiksugu asjade süüaproovimine. Ughhh.

Mul meeldivad naised. Sellised just. Pole vaja mingeid ekstravagantsusi (rahulik nokitseja naisteraffas, dragqueeni vastand vist). Naismuuskuid pean silmas.


 

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...