Tuesday, January 5, 2010

mehed, õppige sõnavara :

"see ei olnud kompliment, see oli tähelepanek." (t)

ps.
muidu seda veel, et ostsime täna uue veekeetja ja kohv on kohe mitmekordselt parem! kusjuures poes juhtus minuga säärane imelik matrixi trikk, et hinnasildile oli kirjutet TEEKEETJA. hakkasin sel teemal kaaslasega tõrelema, kui järsku oli sildil kirjas veekeetja. nagu oleks veekeetja seal seisnud snovalux'i aegade algusest saadik. arvutasin täna hommikul oma viimase aja unetunde* . umbes 10h igal ööl tuleb kokku. ehk on uneületunnid minu hajameelsuses ka süüdi?

* uneületunnid täna sisaldasid unenägu, mis nägi välja järgmine: dr. house tuli kristiine ostukeskusesse ja hakkas staaritsema - istus uudishimulike ostlejate keskel nagu päike ja andis autogramme ja humoorikaid seletusi. tal oli kaasas ka väikesearvuline saatjaskond. ühel hetkel astus suure tondipüüdjate aparatuuri taolise masinaga saatjaskonna liige esile. house ütles, et tahab teha meiega väikese eksperimendi. mul hakkas relvakandjat nähes hirm ning pöördusin teise tuppa, mis kujutas endast meie suurt kööki maal. seal magas üks rebane magusat rebaseund. olin vaikselt. keegi teine tütarlaps oli samuti eksperimendilt plehku pannud ja saanud hoiatuse, et rohkem inimesi ei tohi lahkuda. kuulsin, kuidas "püssiga" inimesi paralüseeriti - masindusest tulid välja mingid spets lained, mis muutsid ohrvi halvatuks ja sundisid uinuma. kuulsin paanikakarjeid ja tundsin üleüldist kaost, kui relvaga mees astus kööki ning tüdruk ja mina saime samuti nende salapäraste kiirtega pihta. iiimelik tunne oli. kukkusin esiteks magava rebase kõrvale, kes hakkas parasjagu ärkama. hirmul on suured silmad. paistis, et see võitis ka paralüüsi mu kehas - üsna jõuetult kuid suure tahtejõuga kakerdasin ostukeskuse möllu tagasi ning sain rahulikult maha kukkuda.

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...