Tuesday, June 9, 2015

jaga ja manusta




Jaakko Eino uut albumit Weird World saab striimida siit.  Hetke lempar Weird Worldilt on see ülevalalolev juutubilink-lugu. Olen ikka pigem vist tuttava, vana ja armsa austaja ja uuega nii kergesti kaasa ei lähe. Kui see uus just väga meeldiv pole. Selle WW puhul meeldib Sebastian Tellierilik jutustav estraadilisus, a la kui Tellier sosistab midagi oma maailma seksikaimas keeles/prantsuse keeles (möne meelest kindlasti seksikaim), siis Jaakko puhub oma soomekeelt, puhub ja paitab. Väga nunnu kompa. Kohati on see album natukene igav kah, uusi saunde just kamaluga pole, sensatsioonilisi popipotentsiaale ka väga pole va paar lookest. Veidi tuhm, selline kuurialt väljatulev jaht/paat. Aga paneks ikka kusagil taustaks mängima küll. 

Tellieri mainimine meenutab, et ma siin seda vaadates veidikene ehmusin kah, et Valneriga nii sarnane musamaitse. Ikka olgu meloodiaid, elektroonikat, emotsiooni ja pehmust asjal. Siis on jumet. 

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...