Sunday, May 3, 2020

Mai zen ja sex

Ai-ai, käes on mai. Minu lemmikkuu. Haha, jah! Sest mul ei ole õietolmu allergiat.
Kui keegi küsib, mis Tartus toimub, saan vastata oma jalutuskäikudel nähtu põhjal, et kevad on kohe kindlasti oma haripunkti jõudnud või kohe jõudmas. Roosad ja valged kirsiõied juba rabisevad okstelt, muru haljendab, jne. 
Hiljuti sattusime Rossuga peale kajakate paaritumistseenile: see käis kõva kisa saatel ühe maja korstnal. Täna sattusime peale partide paaritumiskatsele: kaks isaparti ajasid taga emaparti ning vudisid ebapardilikult hämmastava kiirusega mööda Anne kanalit ringi. Tagapool asuv isapart oli vist ehk liiga noor ja rumal, ta ei pannud tagaajamisse tervet oma pardipauerit ning paistis pisut ebalevalt selle orgiaga kaasa minevat, pigem jälitas alfamat isaparti, et näha, kuidas need täiskasvanute värgid käivad. Olime Rosinaga nii lummatud pardidraamast rannal, et videojäädvustuseks ei olnud mahti. Asusime koduteele. Sirelitega ääristatud tänava asemel valisime teise, päiksepoolsema tee läbi õue. Aknast kostus midagi, mis kõlas nagu a) veidrad hääleharjutused näiteks koorilaulu harjutamiseks b) väga vokaalikas orgasmihäälitsus. Selles majas elab ju üks armas geipaar, kes juhtumisi ka koorilauluga tegeleb. Muiates möödusin majast ning lubasin endale mõtet, et need hääled tähistavad nii varianti a kui b korraga.

No comments:

Tänulikkusest + kompromiteerivat juttu

Eile rüüpasin A enda korjatud põrdakanepi teed. Soe ja helge tunne tabas mind. S Tuneesiast toodud lõhnav seep teeb tuju heaks. Sidrunheina ...